A Szent Pál Akadémia FC és az FC Internazionale Milano (INTER) között szaktudás átadási megállapodás megkötésére került sor, melynek keretén belül Európában először az SZPA FC partnereként jelenik meg az INTER Academy, az INTER ifjúsági futball programja.

A megállapodást nemzetközi sajtótájékoztatón jelentették be az együttműködő felek. Az INTER részéről a 143-szoros argentin válogatott, a fekete-kékek korábbi legendás hátvédje és a klub jelenlegi alelnöke, Javier Zanetti, a Szent Pál Akadémia FC részéről Horváth András, a Hit Gyülekezete oktatási főigazgatója írta alá a három évre szóló megállapodást.

Kezdetben 150 fiatal labdarúgó képzését irányítják majd az Olaszországból ideiglenesen hazánkba költöző edzők. Később ezt a munkát kiterjesztik a Hit Gyülekezete által fenntartott vidéki oktatási intézmények fiatal labdarúgóira is.

A nemzetközi sajtótájékoztatónak, és a megállapodás aláírásának a Groupama Aréna adott otthont, ahol Scherer Edit igazgató, és Horváth Gábor testnevelő is képviselte iskolánkat.

 

További képek:

You might also like

Angol nyelvű olvasási versenyen 1. hely
Elolvasom
Medve Szabadtéri Matematikaverseny
Elolvasom
Digitális szülői felelősségvállalás kérdései az információs korban
Elolvasom

0 comments

Leave a reply