Nagy izgalommal vártuk a szerdai napot. Az osztályunk különböző mesékkel készülve felolvasó délelőttöt tartott a Sztárai óvodában.

Az első tanítási óra után busszal mentünk az óvodába, ahol a gyerekek nagy örömmel fogadtak bennünket. Három csoportban voltunk jelen és mindenki a kiválasztott meséit olvasta fel a gyerekeknek, akik figyelmesen hallgattak minket.

A felolvasás olyan jól sikerült, hogy az óvó nénik máskor is visszavárnak bennünket.

Tokodi Emma

—–

…Az ovisok boldogan hallgatták az aranyos meséket. Mikor végeztünk, egy kicsi játékra is maradt idő. Ezután elmentünk egy másik buszmegállóba és felszálltunk egy „forgós” (csuklós) buszra. Visszaértünk a sulihoz, még egy kicsit gyalogoltunk és ez volt a mi ovis-olvasós napunk.

Gyimesi Eszter

—–

…Megérkeztük az oviba. Mennyi ismerős arc! Kicsit furcsa volt sokszor ugyanazt olvasni, de azért jó volt. Amikor végeztünk, játszhattunk a régi miniatűr játékokkal. Hát ez egy élmény volt! A sok kicsi játék közt a sok kicsivel…

Hetesi Elena

—–

… Amikor megérkeztünk, különböző helyekre ültünk le és elkezdtünk mesélni. Sokszor volt csere. Amikor minden középsősnek olvastunk, akkor meghívtak tízóraizni bennünket. Ezután elindultunk vissza a suliba.

Márki Lili

You might also like

Városi mezei futó versenyen 1. és 2. hely
Elolvasom
Iskolakezdés halasztásának részletei
Elolvasom
Ebédbefizetés és művészeti díjak készpénzes befizetésének időpontjai
Elolvasom
Könyvet a Könyvtáraknak program – Új könyvek
Elolvasom
2 napos nemzetközi tábor a Knowledge Well projekt keretében
Elolvasom

Comments closed