Igetanulási verseny a Sztáraiban.

„Istent nem szeretitek jobban, mint az Ő Igéjét. Nem engedelmeskedhettek jobban Istennek, mint az Ő Igéjének. Nem tisztelitek jobban Istent, mint az Ő Igéjét. A szívedben és az életedben nincs több hely Istennek, mint az Ő Igéjének van.

Akarod tudni, hogy mennyit jelent neked Isten a számodra? Könnyen kitalálhatod. Csak kérdezd meg magadtól: – Mennyit jelent nekem Isten Igéje?- A kérdésre adott válaszod egyben felelet az én kérdésemre is: Isten pontosan annyit jelent neked, mint amennyit az Ő Igéje – csak ennyit és nem többet.”

Derek Prince-nek Derek Prince-nek ezeket a szavait választottuk mottóul a 2016. tavaszán megrendezett Igemondó versenyhez, melyet az 5. és 6. osztály számára rendeztünk próba jelleggel, abban a reményben, hogy iskolánkban új hagyományt teremtünk vele.

A döntőbe jutott tanulók:

Barabás Hanna (5. osztály)
Lukács Zsuzsanna (5. osztály)
Magyar Judit (6. osztály)
Nagy Eszter (6. osztály)
Orosz Olívia (5. osztály)

Slézia Dávid (5. osztály)
Slézia Máté (5. osztály)
Szalai Kitti (5. osztály)
Szkladán Zsuzsanna (5. osztály)

A döntőre nagy izgalommal készültek a gyerekek, nagyon sok új Igét tanultak. Minden versért 1 pontot kaptak a versenyzők, és 3 hibáért vagy segítségadásért 1-1 pontot vontunk le.

Ennek alapján a végső eredmény:

  1. helyezett: Barabás Hanna (144 pont)
  2. helyezett: Szalai Kitti (129 pont)
  3. helyezett: Orosz Olívia (112 pont)

Különdíjat kapott Magyar Judit, a verseny 4. helyezettje, mert szinte teljesen hibátlanul mondta el a megtanult 98 Igeverset.

Gratulálunk a résztvevőknek a nagyszerű eredményekért!

Patócs Tiborné

Comments closed

Betű méret
Kontraszt mód