20 éve a boldog gyermekkor szolgálatában

#jövőtudatos #gyerekközpontú #támogató

Ismerd meg közelebbről iskolánkat!

A beiskolázással kapcsolatos információkról bővebben itt olvashatsz →

Kedves Szülő!

Amennyiben a 2023/2024-es tanévben szeretné gyermeke részére az intézményi étkeztetést igénybe venni, valamint gyermeke kedvezményes étkezésre jogosult, akkor az alábbi csatolmányban található megfelelő nyilatkozatot és a kedvezményre való jogosultságot alátámasztó igazolásokat szíveskedjen 2023. augusztus 25-ig – lehetőség szerint PDF formátumban – a poloteb@sztarai.hu email címre elküldeni vagy személyesen az ügyeleti nyitvatartási napokon (szerda 9:00 – 13:00) az iskolában leadni.

Jogosultságot alátámasztó igazolás

  • a Magyar Államkincstár által kiállított igazolás („Hatósági bizonyítvány családi pótlék folyósításáról”), ha a szülők három vagy több kiskorú gyermeket nevelnek együtt. Az igazolás előzetesen a Magyar Államkincstártól szerezhető be a cstam.uszi@kh.allamkincstar.gov.hu email címen;
  • önkormányzati határozat másolata, ha a szülők a gyermek után rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülnek;
  • igazolás tartós betegségről, vagy súlyosan fogyatékos gyermekről (szakorvos állítja ki), vagy szakértői és rehabilitációs bizottság szakvéleménye (ha az állapot nem végleges, a kedvezmény csak a határozatban vagy szakvéleményben meghatározott időtartamra vehető igénybe).

Kérjük, hogy a csatolmányban szintén megtalálható, a térítési díjak fizetési módjáról szóló szülői nyilatkozatot is szíveskedjen kitölteni és a fent jelzett módon az intézmény részére eljuttatni.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a kedvezményes étkezés beállítása az ebédbefizetés napján már nem áll módunkban.

Együttműködését köszönjük:

Sztárai Mihály Általános Iskola, Óvoda és A. M. I.
Gazdasági Iroda

 

Csatolt fájlok

0 comments

Leave a reply